Fan Bollywood acteur Shah Rukh Khan snijdt keel door na mislukte ontmoeting met superster

0

Fan Bollywood acteur Shah Rukh Khan snijdt keel door na mislukte ontmoeting met supersterEen groot fan van Bollywood acteur Shah Rukh Khan heeft gisteren zijn keel doorgesneden nadat een ontmoeting met de superster onmogelijk bleek.

Shah Rukh Khan is een van de grootste sterren op de wereld. Ieder jaar komen met zijn verjaardag duizenden mensen voor zijn huis Mannat bij elkaar om een glimp van de superster op te vangen. Fans blijven daar vaak dagen rondhangen. Zo ook een jongen uit Kolkata.

De jongen had de droom om zijn favoriete acteur te ontmoeten. Met die hoop reisde hij af naar Mumbai. Net als vele anderen stond hij dagen te wachten voor het huis van de superster. Toen hij zich realiseerde dat een een-op-een ontmoeting niet mogelijk was, sneed hij voor het huis van de acteur zijn keel door.

De jongen werd direct naar een ziekenhuis gebracht waar hij werd behandeld. Hij is alweer op weg naar huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.