Sanjay Khan koestert stille hoop op hereniging Bollywood acteur Hrithik Roshan en zijn dochter Sussanne Khan

0

Sanjay Khan koestert stille hoop op hereniging Bollywood acteur Hrithik Roshan en zijn dochter Sussanne KhanSanjay Khan, Bollywood acteur en vader van Sussanne Khan, koestert nog stille hoop dat zijn dochter en schoonzoon ooit weer bij elkaar komen.

Het was een enorme schok voor de wereld toen Hrithik Roshan en Sussanne Khan hun scheiding aankondigde en hun eigen weg gingen. Maar ondanks de scheiding is het stel altijd vrienden gebleven. Ze worden regelmatig samen gespot met de kinderen. Het is dus geen verrassing dat de familie hoopt op een hereniging.

In gesprek over zijn biografie vertelt Sanjay Khan dat Hrithik nog altijd deel uitmaakt van de familie. “Ik houd nog steeds van Hrithik en ik houd van mijn dochter. Zij hebben hun redenen gehad. Dat is prima. Wat ik fijn vind is dat ze nog steeds goede vrienden zijn. De kinderen voelen de negatieve impact van hun scheiding niet, omdat zowel Sussanne als Hrithik er hard aan werken om er samen voor de kinderen te zijn. Ze gaan samen op vakantie etcetera. Wanneer mensen zeggen dat Hrithik niet langer mijn schoonzoon is dan zeg ik dat ik nog altijd een relatie met hem heb: Hij is de vader van mijn kleinkinderen en dat zal nooit veranderen. En ja, ergens hoop ik dat ze toch ooit weer bij elkaar komen.”

De 77-jarige acteur vindt het jammer dat jongeren van tegenwoordig weinig waarde hechten aan het huwelijk. “Het is zeer triest en ongelukkig. Het huwelijk wordt niet meer gerespecteerd zoals vroeger. Vroeger gold de regel: tot de dood ons scheid. Mijn persoonlijk advies is om hun best te doen. Wanneer wij het konden, waarom jullie niet?”

“Laat je niet afleiden door alcohol en drugs. Zie de waarde in van een huiselijk leven, een gezin. Denk daar niet lichtzinnig over”, voegt hij eraan toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.