Bollywood castingdirecteur Mukesh Chhabra nog steeds aan het werk

Bollywood castingdirecteur Mukesh Chhabra nog steeds aan het werkCastingdirecteur Mukesh Chhabra is een van de vele persoonlijkheden uit Bollywood die recent van seksuele intimidatie is beschuldigd. Hoewel hij direct werd geschorst als regisseur van de film Kizie aur Manny, is hij echter nog steeds werkzaam als castingdirecteur.

“Mukesh heeft veel Bollywoodsterren geholpen met hun carrière. Hij heeft zelfs vele carrières opgebouwd. Hij zal dit blijven doen totdat het onderzoek naar alle beschuldigingen is afgerond. Wat het resultaat ook mag zijn, hij zal zijn functie als mentor van nieuwkomers en sterren niet neerleggen”, aldus een vriend.

Of deze beschuldiging, en alle andere beschuldigingen, ooit tot een veroordeling zullen leiden zal moeten blijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.