Bollywood acteur Varun Dhawan in actiefilm van Shashank Khaitan

0

Bollywood acteur Varun Dhawan in actiefilm van Shashank KhaitanRegisseur Shashank Khaitan, de makers van de Bollywood films Humpty Sharma Ki Dulhania, Badrinath Ki Dulhania en Dhadak, heeft bekendgemaakt dat hij aan zijn volgende film werkt. Het wordt een actiefilm dat zich afspeelt tegen de achtergrond van een terroristische aanslag. En de hoofdrol gaat naar niemand minder dan Varun Dhawan.

Varun en Shashank zouden samenwerken aan de film Ranbhoomi, maar dit project staat momenteel in de ijskast. Daarom is Shashank verder gegaan met een ander script dat hij al enkele jaren heeft liggen.

“Dit verhaal ligt al klaar sinds 2014. Maar het is een zeer gevoelig onderwerp waar ik ervaring voor nodig had en het vertrouwen van acteurs en producenten die achter mij staan. Dit omdat het een bepaald niveau van filmmaken vereist en nu weet ik dat ik dat niveau heb bereikt.”

De vrouwelijke hoofdrol gaat waarschijnlijk naar Jhanvi Kapoor. “Ik zou haar graag willen benaderen, maar we hebben elkaar nog niet gesproken. Ik wil eerst het script compleet hebben en daarna beginnen we aan het invullen van de rest van de cast.”

De filmmaker hoopt in het voorjaar van 2019 met de opnames te kunnen beginnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.