Heeft Bollywood acteur Arjun Kapoor plannen om te trouwen met Malaika Arora?

1

Heeft Bollywood acteur Arjun Kapoor plannen om te trouwen met Malaika Arora?Nadat ze hand in hand werden gespot in Italië, lijkt het erop dat Bollywood acteur Arjun Kapoor klaar is voor de volgende stap in zijn relatie met Malaika Arora. Volgens de laatste geruchten is hij van plan om volgend jaar in het huwelijksbootje te stappen.

“Malaika en Arjun zijn enorm gek op elkaar. Ze hebben nooit openlijk gesproken over hun relatie, maar ze zijn buitengewoon gelukkig met elkaar. En nu ze al enige tijd een vaste relatie hebben is het niet meer dan normaal om de volgende stap te zetten. Arjun wil graag volgend jaar trouwen”, aldus een vriend van Arjun.

Een officiële aankondiging volgt, maar dit is zeker een interessante ontwikkeling als dit waar is.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.