Bollywood acteur Akshay Kumar toch in vervolg Singh in Kinng?

0

Bollywood acteur Akshay Kumar toch in vervolg Singh in Kinng?De hoofdrol in het vervolg op de Bollywood hit Singh is Kinng uit 2008 zou niet door Akshay Kumar worden vertolkt. De makers hadden hun hoop gevestigd op Ranveer Singh of Arjun Kapoor. Maar nu willen ze alsnog terug naar hun eerste keuze.

Vipul Shah en Anees Bazmee hebben het script voltooid en kunnen zich eigenlijk niemand anders in de hoofdrol voorstellen dan Akshay Kumar. Ze hopen het script binnenkort met hem door te nemen.

Daarnaast is de laatste film van Vipul Shah, Namaste England met in de hoofdrol Arjun Kapoor, niet goed in de smaak gevallen bij het publiek. Ook dit is een van de redenen om weer terug te gaan naar Akshay.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.