Bollywood acteurs Ranveer Singh en Deepika Padukone trouwen op 19 november?

0

Bollywood acteurs Ranveer Singh en Deepika Padukone trouwen op 19 november?Al maanden wordt gespeculeerd over de mogelijk huwelijksdatum van Ranveer Singh en Deepika Padukone. Nu heeft een medewerker op de set van Simmba bekendgemaakt dat hij wordt ‘gepest’ met de datum 19 november.

“Iedereen plaagt Ranveer met de beruchte datum 19 november. Na die dag zal hij en zijn leven nooit meer hetzelfde zijn. En dat is het moment dat ook hij zal veranderen. Het team bedoelt het natuurlijk gewoon als grap en Ranveer vindt het helemaal niet erg.”

Eerder waren er geruchten dat het stel plannen had om in Italië te gaan trouwen. Maar beide families hebben aangegeven de voorkeur te geven aan een huwelijk in India.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.