Bollywood acteur Randhir Kapoor: “Rishi Kapoor heeft geen kanker”

0

Bollywood acteur Randhir Kapoor: "Rishi Kapoor heeft geen kanker"Nadat Rishi Kapoor op Twitter onthulde dat hij naar Amerika vertrekt voor een medische behandeling, werd direct druk gespeculeerd of bij de acteur kanker zou zijn ontdekt. Zijn broer Randhir Kapoor ontkent dit.

“Wij weten nog niet de exacte aard van zijn aandoening. Dit weet Rishi zelf ook niet. De doktoren zijn niet eens begonnen met de testen. Hoe kunnen mensen dan geruchten de wereld in helpen dat zij kanker heeft en ook nog eens zeggen dat dit in een vergevorderd stadium bevind?”

“Laat hem rustig zijn testen ondergaan. Hij is pas een paar dagen in Amerika. Op dit moment word hij voorbereid op de verschillende testen. Wat de resultaten ook mogen zijn, we zullen dit aan iedereen laten weten. Afhankelijk van de resultaten zal ook gekeken moeten worden naar de behandeling, medicatie etcetera. Het is niet eerlijk om te gaan speculeren”, aldus Randhir.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.