Bollywood actrice Shilpa Shetty hoopt op terugkeer in films

Bollywood actrice Shilpa Shetty hoopt op terugkeer in filmsShilpa Shetty Kundra zegt in een recent interview dat ze ervoor openstaat om een comeback te maken in Bollywood, indien er interessante scripts worden aangeboden. Haar laatste film was Apne uit 2007.

Shilpa heeft na haar huwelijk met Raj Kundra besloten haar acteercarriere op een laag pitje te zetten. Ze wilde tijd besteden aan haar gezin. Nu haar zoontje Viaan alweer bijna zes jaar oud is wil de 43-jarige kijken naar de mogelijkheden voor een comeback.

“Ik houd van acteren en sta zeker open voor een comeback naar films. Mijn zoon wordt binnenkort zes en ik heb nu meer ruimte in mijn leven. Ik heb destijds besloten om mijn carriere te laten voor wat het was, ondanks dat vrienden mij wel regelmatig films aanboden. Ik heb een paar interessante projecten voorbij zien komen en wanneer ze naar mijn mening voldoen aan wat ik wil laten zien, dan zal ik zeker tekenen. Ik wil hier echter rustig mijn tijd voor nemen. ”

De actrice is binnenkort te zien in een webserie getiteld Hear Me, Love Me. Deze gaat morgen, 28 september, in première op Amazon Prime Video. De serie volgt een alleenstaande vrouw die op zoek is naar de liefde van haar leven. Ze krijgt de keuze uit drie mannen, maar er zit een addertje onder het gras. Ze kan de heren niet zien, alleen horen. Het idee hierachter is om het uiterlijk uit te sluiten als doorslaggevende factor bij het kiezen van een partner.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.