Bekijk de trailer van Bollywood film Thugs of Hindostan

Bekijk de trailer van Bollywood film Thugs of HindostanThugs of Hindostan is een van de grootste films uit Bollywood welke aankomend Diwali wereldwijd wordt uitgebracht.

De film brengt voor het eerst de twee Bollywood legendes Amitabh Bachchan en Aamir Khan samen op het witte doek. Thugs of Hindostan is geregisseerd door Vijay Krishna Acharya. De muziek is gecomponeerd door Ajay-Atul.

Deze avonturenfilm speelt zich af tussen 1790 en 1805. Het volgt een groep schurken, geleid door Azad, die een serieuze uitdaging vormden voor de heerschappij aan het begin van de 19e eeuw. De film staat gepland voor een release op 8 november.

Bekijk de trailer!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.