Shahid Kapoor als voormalig bokskampioen Dingko Singh in Bollywood film

Shahid Kapoor als voormalig bokskampioen Dingko SinghBollywood ster Shahid Kapoor heeft een groot project getekend. Hij zal de rol spelen van voormalig bokskampioen en gouden medaillewinnaar van Asian Games, Dingko Singh. De film wordt geregisseerd door Raja Krishna Menon. De opnames gaan in april 2019 van start.

“Wat ik geweldig vind aan het verhaal is dat hij een van de supersterren is waar wij niet veel vanaf weten. Als de film Dangal niet was gemaakt zouden wij niets weten over de Phogat-zussen.”

“Dingko heeft de strijd tegen kanker gewonnen. Hij heeft 13 chemokuren doorlopen. Zijn grootste overwinning is ook de strijd tegen kanker en niet de gouden medaille die hij op 19-jarige leeftijd won tijdens de Asian Games in 1998 in Bangkok.”

“In 2017 kwam Gautam Gambhir erachter dat hij kanker had en stuurde hem geld voor de behandeling. Al snel kwamen meer mensen erachter wie hij was en er kwamen 13 doktoren naar voren om hem te helpen. Hij is een sporticoon die kanker heeft overleefd. Op een bepaald moment in zijn leven was hij bijna een Naxaliet geworden. Zijn levensverhaal is ongelooflijk. Het is menselijk en buitengewoon inspirerend. Deze verbazingwekkende verhalen over onze helden moeten worden verteld”, aldus Shahid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.