Bollywood film Sui Dhaaga viert het ondernemerschap

Sui Dhaaga viert het ondernemerschapAnushka Sharma en Varun Dhawan spelen Mamta en Mauji, twee kleinschalige ondernemers die een droom voor een beter leven najagen en trots willen zijn op hun creaties, in de film Sui Dhaaga – Made in India. De film viert de ondernemersgeest van jonge Indiërs en is een eerbetoon aan de lokale ambachtslieden.

“De film viert het ondernemerschap. Deze generatie probeert op eigen benen te staan door hun talenten op een creatieve wijze in te zetten. Ze zijn rusteloos en zeer ondernemend. India is een van de jongste landen op de wereld en we hebben prachtige succesverhalen die velen zullen raken en inspireren”, zegt producent Maneesh Sharma.

Sui Dhaaga is het hartverwarmende verhaal over het vinden van liefde en respect door zelfredzaamheid. De plot van de film is geïnspireerd door de filosofie van Mahatma Gandhi.

De film is geregisseerd door Sharat Katariya en brengt voor het eerst de acteurs Varun Dhawan en Anushka Sharma samen op het witte doek. Sui Dhaaga staat gepland voor een release op 28 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.