Salman Khan adviseert Aayush Sharma om geen andere films te tekenen

Salman Khan adviseert Aayush Sharma om geen andere films te tekenenLoveratri is het grote Bollywood debuut van Aayush Sharma. De trailer van de film is uit en daar is positief op gereageerd. Filmmakers staan in de rij met een volgend aanbod voor de debutant. Echter, Salman Khan adviseert hem om te wachten met het tekenen van zijn volgende film.

“Voor Salman is de volgende stap zeer belangrijk. Aayush mag nog geen andere films tekenen. Stel, Loveratri ontvangt geen goede reviews en mensen zijn niet enthousiast over de film of over Aayush dan kan iemand die hem heeft getekend voor een film altijd zeggen dat hij hem niet meer wilt. Die klap komt hard aan.”

“Salman beschikt over de juiste middelen om Aayush te dragen en hem te ondersteunen waar nodig. Hij krijgt dan tijd om te werken aan zijn zwakke punten. Filmmakers zullen dan ook beter in staat zijn om hem in te schatten. Maar na het zien van zijn complete eerste film krijgen ze een beter beeld van de jongen en kunnen hem ook de juiste scripts aanbieden”, aldus een vriend van de familie.

Loveratri staat gepland voor een release op 5 oktober.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.