Opnames Good News van start in december

Opnames Good News van start in decemberFilmproducent Karan Johar kondigde onlangs zijn volgende project, getiteld Good News, aan. De hoofdrollen worden vertolkt door Akshay Kumar, Kareena Kapoor Khan, Diljit Dosanjh en Kiara Advani. Volgens het laatste nieuws beginnen de opnames al in december.

In eerste instantie zouden de opnames begin volgend jaar van start gaan. Maar de makers kunnen in december alvast van start met Diljit Dosanjh en Kiara Advani. Akshay Kumar en Kareena Kapoor Khan sluiten begin volgend jaar aan.

Good News staat gepland voor een release eind volgend jaar. Naast Good News brengt Dharma Productions ons volgend jaar ook eindelijk Student of The Year 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.