Sanjay Kapoor bevestigt mogelijk debuut van dochter Shanaya

Sanjay Kapoor bevestigt mogelijk debuut van dochter ShanayaSanjay Kapoor heeft recent bevestigd dat ook zijn dochter interesse heeft in Bollywood.

Zijn nichtje, Jhanvi Kapoor, maakt binnenkort haar grote debuut in Bollywood met de film Dhadak. En nadat ook alle kinderen van zijn broer Anil Kapoor nu werkzaam zijn in de filmindustrie is de grote vraag of ook de kinderen van Sanjay Kapoor interesse hebben in het vak. En dat blijkt!

“Eerlijk gezegd, weet ik niet wanneer het gaat gebeuren. Ze is net klaar met de middelbare school. Ze wilt het wel heel graag en werkt er ook naartoe. Maar ze heeft tot nu toe niets getekend. Ik vind haar nog wel erg jong, maar wie weet”, zegt hij trots in een recent interview.

“Ik ben heel erg beschermend van aard. Ze heeft een privé-account op Instagram. Maar we kunnen maar beperkt invloed uitoefenen en hebben geen controle op de buitenwereld. Ze is jong en gaat graag naar de film of uit eten met vrienden. We kunnen haar natuurlijk ook niet opsluiten in huis, alleen omdat er fotografen buiten staan”, voegt hij eraan toe.

Sanjay Kapoor is momenteel te zien in de film Lust Stories, welke recent op Netflix verscheen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.