Priyanka Chopra komt volgend jaar met biografie

Priyanka Chopra komt volgend jaar met biografiePriyanka Chopra heeft wereldwijd succes geboekt als actrice in Bollywood en Hollywood. De 35-jarige heeft nu haar leven op papier gezet. Haar biografie is getiteld Unfinished en wordt in 2019 uitgegeven voor Penguin.

“Het boek is eerlijk, grappig, pittig en rebels, net als ik. Ik heb mijn privéleven altijd afgeschermd. Daarom sprak ik nooit over mijn gevoelens, maar ik ben er klaar voor om dat nu wel te doen. Mijn ouders hebben mij opgevoed in een milieu waarin je je mening vrij kon geven. Ik wil mijn verhaal vertellen in de hoop dat ik mensen, vooral vrouwen, kan inspireren. Over vrouwen wordt altijd gezegd dat zij niet alles kunnen hebben. Ik wil alles en ik geloof dat iedereen alles kan hebben. Ik heb het levende bewijs dat het kan”, aldus Priyanka.

Priyanka Chopra maakt dit jaar haar comeback in Bollywood met de film Bharat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.