Nieuwe teaser Bollywood film Zero

Nieuwe teaser Bollywood film ZeroEid wordt ook in Bollywood groots gevierd. Acteur Shah Rukh Khan pakt deze gelegenheid aan om zijn fans te verrassen met een cadeautje: een nieuwe teaser van zijn aankomende film Zero.

In de teaser zien we de twee supersterren Shah Rukh Khan en Salman Khan dansen op een podium. De muziek klinkt erg goed. En als we afgaan op deze beelden mogen we een zeer entertainende film verwachten.

Zero, met in de hoofdrollen Shah Rukh Khan, Anushka Sharma en Katrina Kaif, is geregisseerd door Anand L Rai en staat gepland voor een release op 21 december 2018.

Bekijk de teaser!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.