Shashank Khaitan wil prestatiedruk voorkomen bij jonge debutanten

0

Shashank Khaitan wil prestatiedruk voorkomen bij jonge debutantenDe eerste trailer van de film Dhadak is al meer dan 24 miljoen keer bekeken. De verwachting wordt alleen maar groter nu de releasedatum dichterbij komt. Regisseur Shashank Khaitan wil voorkomen dat de twee jonge acteurs druk ervaren voor hun grote debuut.

Met Dhadak maakt Jhanvi Kapoor, de oudste dochter van Sridevi en Boney Kapoor, haar filmdebuut. En hoewel dit niet zijn debuut is, maakt Ishaan Khattar met deze film wel zijn debuut in Bollywood. Door hun achtergrond rust er een enorme druk op de schouders van deze jonge acteurs. Shashank wil die druk wegnemen.

“Ik geloof niet in die verwachtingen. Niemand zal ze vergeven of ophemelen omdat ze afkomstig zijn uit een bepaalde familie. Ze zullen alleen geprezen worden, wanneer het publiek hun personages accepteert. En dat is ook hoe ik ze heb begeleid.”

“Zij maakten vanaf het eerste moment deel uit van de voorbereidingen. Het voordeel en het mooiste aspect van jonge nieuwkomers is dat ze de tijd hebben en nemen om alles te begrijpen. Wij hebben ons zes maanden lang voorbereid op deze film. Beide acteurs hebben een tijd in Udaipur doorgebracht zodat ze kennis konden maken met de cultuur en de mensen uit die streek. Dat helpt in het vormgeven van je personages. En als ze dan ook nog eens samen een goede uitstraling creëren, dat is alleen maar mooi meegenomen”, aldus Shashank.

Dhadak staat gepland voor een release op 20 juli.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.