Choreograaf Shiamak Davar noemt sommige nieuwkomers zielig

Choreograaf Shiamak Davar noemt sommige nieuwkomers zieligDe wereldberoemde Bollywood-choreograaf Shiamak Davar neemt in een recent interview duidelijk geen blad voor de mond. Shiamak heeft in zijn carrière met heel veel sterren gewerkt. Van Amitabh Bachchan tot Shah Rukh Khan, van Shahid tot Hrithik Roshan en Varun Dhawan tot Alia Bhatt. In een recent interview spreekt hij over de mentaliteit van de jonge generatie Bollywoodsterren.

Zonder namen te noemen geeft hij aan dat een deel van de jonge generatie gewoonweg ‘zielig’ is te noemen. “Sommige nieuwkomers zijn behoorlijk zielig. Zij hebben nog geen stap gedaan, ze kennen het woord moeite niet en hebben totaal geen idee wat de begrippen toewijding en op tijd zijn betekenen. Het is belachelijk om te zien hoe weinig discipline deze jongeren hebben. Ze denken dat ze altijd gelijk hebben. Ik heb geen tijd om te werken met deze nieuwkomers. Ik werk liever met mensen die ruimdenkend, hardwerkend en leuk zijn.”

“Bij Shiamak Davar wordt iedereen gelijk behandeld. De vrouw van Shah Rukh Khan sloot zich aan bij onze groep en ze werd op dezelfde manier behandeld als de rest. Mensen als Amitabh Bachchan, Shah Rukh Khan, Abhishek, Priyanka werken allemaal zo hard. Als je iets wil bereiken, dan steek je er tijd in. Ik begrijp niet waarom ik mensen die uit een bepaalde familie komen anders moet gaan behandelen. Ze moeten allemaal hard werken bij mij”, voegt hij eraan toe.

De dansguru is momenteel in Londen om zijn dansproductie Spirit of India te promoten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.