Deepika Padukone tekent superhero film van Fox Star Studio?

Deepika Padukone tekent superhero film van Fox Star Studio?We hebben een nieuwe trend in Bollywood. Na alle liefdesverhalen, biografieën en historische drama’s is het nu tijd voor superhelden!!

Hrithik Roshan, Shah Rukh Khan en Tiger Shroff waren al te zien in hun superhero films Krrish, Ra.One en A Flying Jatt. Moment werkt Ranbir Kapoor aan zijn superhero film Brahmastra. Maar het genre is niet alleen bestemd voor de heren. Want ook actrice Deepika Padukone schijnt nu te hebben getekend voor een superhelden film.

De 32-jarige actrice zou eigenlijk werken aan de gangsterfilm Sapna Didi. Maar door de slechte gezondheid van Irrfan zijn de opnames uitgesteld. En dus waren fans heel benieuwd wat voor film Deepika zou tekenen.

De actrice gaf zelf aan dat ze graag een luchtig liefdesverhaal wilde doen, maar wanneer er een superhelden film op je pad komt kun je deze niet zomaar weigeren. De film wordt geproduceerd door Fox Star Studio en wordt een van de duurste films ooit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.