Makers Kedarnath slepen Sara Ali Khan voor de rechter

Makers Kedarnath slepen Sara Ali Khan voor de rechterDe dochter van Saif Ali Khan heeft haar debuut nog niet gemaakt, maar heeft nu al problemen met haar eerste film. Ze wordt aangeklaagd door de makers van haar debuutfilm Kedarnath.

Toen de makers verstrikt raakten in hun eigen juridische kwesties, wist Sara Ali Khan niet dat ze zelf ook juridische problemen zou krijgen.

De jonge debutante heeft inmiddels haar tweede film getekend. De opnames van Kedarnath zijn echter niet nog voltooid. Nu komen de makers in de knel met de release, omdat Sara niet beschikbaar is om de opnames af te ronden.

De opnames van haar tweede film Simmba gaan op 6 juli van start. De makers van Kedarnath hebben aangegeven de actrice nog enkele dagen in juli nodig te hebben.

Samen met haar manager is gekeken naar mogelijkheden om de opnames te verschuiven, maar dit blijkt lastiger dan gedacht. Dit heeft te maken met de voorbereidingen voor beide films. Omdat het op deze manier niet is gelukt tot een afspraak te komen waren de makers genoodzaakt andere stappen te nemen.

Laten we hopen dat dit met een sisser afloopt voor de jonge actrice.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.