Rani Mukherji wil publiek blijven entertainen

0

Rani Mukherji wil publiek blijven entertainenRani Mukerji maakte onlangs haar comeback met de film Hichki. De actrice houdt van films en heeft nooit gezegd dat ze haar carrière na haar huwelijk zal opgeven. Maar de verhalen moeten haar wel in het hart raken.

“Ik raak gehecht aan de films die ik maak. Als ik mij verbind aan een film dan moet het verhaal mij raken of het moet een verhaal zijn dat een podium verdiend. Dus als morgen iemand naar mij toekomt en mij een Bunty Aur Babli 2 aanbied, zal ik dat zeker willen doen….een vrolijk, luchtig verhaal met zang en dans”, aldus Rani.

“Eigenlijk moet het verhaal gewoon logisch zijn en het moet iets zijn wat ik graag zou willen doen. Het kan pure entertainment zijn, maar ook realisme. Maar als acteur moet je niet vergeten dat je hier bent om het publiek te entertainen”, voegt ze toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.