Shakti Kapoor over trouwplannen dochter Shraddha

Shakti Kapoor over trouwplannen dochter Shraddha KapoorIn een tijd waarin trouwen niet langer het einde betekent van je carrière als actrice lijkt het onderwerp wel vaker te worden besproken. Traditiegetrouw wordt altijd gespeculeerd naar de mening van de ouders. Bollywood veteraan Shakti Kapoor deelde recent zijn gedachten over de trouwplannen van zijn dochter.

“Elke vader wil dat zijn dochter wordt opgenomen in een goed en gerespecteerd gezin. Ik hoop dat ze groeit, zowel als persoon en als actrice. Maar ik denk dat je als ouder je kinderen een soort van vrijheid moet gunnen. De periode dat ouders de partnerkeuze bepaalden is voorbij”, aldus Shakti.

“Tegenwoordig praten wij met hen over hun keuzes in het leven, en dus ook hun partners. Shraddha heeft het op dit moment erg druk met haar carrière, maar ik ben ervan overtuigd dat wanneer ze trouwplannen heeft dit zeker met ons zal bespreken. En dat ze zal trouwen met een man van haar keuze en daar hebben wij geen bezwaar tegen”, voegt hij toe.

Shraddha werkt op dit moment aan de biopic van Saina Nehwal. Daarna staan de film Saaho, Stree en Batti Gul Meter Chalu ook nog gepland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.