Hrithik Roshan weer keihard aan het werk

Hrithik Roshan weer keihard aan het werkHrithik Roshan ontving zeer gemengde reacties op zijn laatste paar films. Ook zijn privéleven werd de afgelopen jaren stevig onder de loep genomen wat niet altijd even prettig was. Dit betekende een enorme aanslag op zijn zelfvertrouwen. De 44-jarige acteur wist het allemaal even niet meer. Hij besloot het rustiger aan te doen en meer tijd met zijn familie door te brengen. Maar het gaat nu weer goed met onze Griekse God. En hij tekent weer films, maar is zeer selectief.

Op dit moment werkt de acteur aan de film Super 30, gebaseerd op het leven van de wiskundige Anand Kumar. Daarna begint hij aan de opnames van een Yash Raj Films productie waarin hij te zien is naast Tiger Shroff. De film wordt geregisseerd door Siddharth Anand, met wie hij eerder samenwerkte aan de film Bang Bang! in 2014. Beide films staan gepland voor een release in 2019.

En daarnaast werkt hij tussendoor aan de voorbereidingen voor Krrish 4. Deze film staat gepland voor een release met Kerst 2020. Dit betekent dat hij tussen februari en december 2019 nog tijd heeft voor een andere film.

Hrithik is in gesprek met twee filmmakers, namelijk Rajkumar Gupta en Rohit Dhawan. Hij hoopt in ieder geval een luchtige film te kunnen doen wat niet al te veel tijd in beslag zal nemen.

Het is fijn om te horen dat Hrithik weer aan de slag is en ons in 2019 in ieder geval zal verrassen met twee zeer interessante films.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.