Bollywood acteur Shahid Kapoor in remake Woh Kaun Thi

Bollywood acteur Shahid Kapoor in remake Woh Kaun ThiEr komt een remake van de Bollywood film Woh Kaun Thi uit 1964. De hoofdrol gaat naar Shahid Kapoor en hij gaat binnenkort naar Manoj Kumar om zijn zegen te zoeken.

“Shahid is van mening dat het goed is om voordat de opnames van start gaan contact te zoeken met de mensen die betrokken waren bij het origineel. Maar daar zijn er maar weinig van over. Regisseur Raj Khosla en componist Madan Mohan leven niet meer. En ook actrice Sadhana heeft ons verlaten. Manoj Kumar is de enige die nog onder ons is. Woh Kaun Thi is een eerbetoon aan het origineel”, aldus een productiemedewerker.

De makers hopen binnenkort Aishwariya Rai Bachchan te benaderen voor de vrouwelijke hoofdrol. De producenten ontkennen alles en geven mee dat de namen van de hoofdrolspelers nog niet vast staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.