Bollywood acteur Ajay Devgn over rol sociale media bij filmpromoties

Bollywood acteur Ajay Devgn over rol sociale media bij filmpromotiesBollywood acteur Ajay Devgn is binnenkort te zien in de film Raid en speelt na lange tijd weer eens de rol van de slechterik. De promotie van de film is in volle gang en Ajay is van mening dat een unieke wijze van promotie noodzakelijk is om de aandacht te trekken. En dat sociale media hierin een cruciale rol speelt.

“Het is belangrijk om je film onder de aandacht te brengen bij het grote publiek. En dat betekent dat je je promotie goed moet uitdenken. Maar dat gezegd hebbende, ik houd er niet van om teveel hype te creëren rondom mijn films.”

“Uiteindelijk is het de mond-tot-mond reclame die ervoor zorgt dat het publiek blijft komen”, aldus Ajay. “De opkomst van sociale media heeft het promoten van een film makkelijker gemaakt.”

“Vandaag de dag lezen we voornamelijk negatieve verhalen. Deze gevoelens worden aangewakkerd op sociale media, wat niet echt is. Iedereen is online een criticus. We kunnen de negativiteit beëindigen door online geen problemen te creëren en aandachtzoekers geen aandacht te schenken”, voegt hij toe.

De Bollywood film Raid staat gepland voor een release op 16 maart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.