Vervangt Salman Khan Akshay Kumar in Bollywood film Mogul?

0

Vervangt Salman Khan Akshay Kumar in Bollywood film Mogul?Ondanks het feit dat Bollywood acteur Akshay Kumar alle speculatie heeft ontkend, suggereren de laatste geruchten nog steeds dat hij heeft besloten om geen deel uit te maken van de Bollywood biopic Mogul, over het leven van Gulshan Kumar. Volgens insiders hebben de makers nu Salman Khan benaderd voor de hoofdrol.

In januari ging het gerucht dat Aamir Khan Akshay Kumar zou vervangen. Maar Aamir is momenteel te druk met de voorbereidingen van zijn eigen producties. Nu is de keuze gevallen op Salman Khan.

“We weten niet of het een kwestie is van niet beschikbaar zijn in de gevraagde periode of dat Akshay Kumar misschien problemen heeft met bepaalde controversiele aspecten van Gulshan’s leven. Maar hij heeft besloten om geen deel meer uit te maken van de film. Ook het voorschot dat wij hem hadden betaald heeft hij terugbetaald”, aldus een productiemedewerker.

De film wordt geproduceerd door Bhushan Kumar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.