Bollywood regisseur Karan Johar stopt met acteren

Bollywood regisseur Karan Johar stopt met acterenHij is een succesvol regisseur, producent en presentator van tv-shows. Dus toen het nieuws kwam dat Karan Johar het als acteur ging proberen dachten mensen dat hij het er goed vanaf zou brengen. Dit is echter zwaar tegengevallen.

Na de heftige kritiek op zijn debuut Bombay Velvet en zijn recente rol in de Bollywood film Welcome To New York lijken zijn dagen als acteur voorgoed voorbij.

“Karan Johar heeft besloten om zijn acteertalenten aan de wilgen te hangen. Hij was een erg terughoudende acteur. Na Bombay Velvet wilde hij niet meer, maar hij heeft Welcome To New York getekend vanwege zijn goede band met de organisatoren van IIFA. Maar nu ook deze film is geflopt stopt hij ermee. Hij wil zijn merknaam niet op deze wijze moet beschadigen.”, aldus een goede vriend.

De producent gaat zich nu richten op zijn core-business: het produceren en regisseren van films en uiteraard de presentatie van zijn talkshow Koffee with Karan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.