Bollywood acteur Amitabh Bachchan onder de indruk van Sanjay Dutt biopic

0

Bollywood acteur Amitabh Bachchan onder de indruk van Sanjay Dutt biopicBollywood acteur Amitabh Bachchan is een van de eersten die de eerste beelden mocht bekijken van de film over het leven van Sanjay Dutt. De film, met in de hoofdrol Ranbir Kapoor, is een van de meest verwachte films van dit jaar.

De Bollywood legende stond versteld van de acteerprestaties van Ranbir, zo zeer zelfs dat hij dacht dat Sanjay Dutt zelf in een van de scenes zat. “Hebben jullie Sanju die scene zelf laten doen”, vroeg hij tijdens een interview.

Ranbir Kapoor is blij met het compliment, maar is erg zenuwachtig over de release. “Ik houd mijn vingers gekruist. De opnames waren een hele aparte ervaring voor mij. Ik kan mij niet voorstellen en geloven hoeveel iemand in een leven kan meemaken. Hij heeft fouten gemaakt, zijn straf uitgezeten en gaat er weer met volle kracht tegenaan.”

“Tijdens de opnames observeerde ik hem vaak. Ik begon als hem te lopen en spreken, maar daarna moest ik mezelf tegenhouden in het contact. Nadat de look was goedgekeurd begon het echte werk. Ik hoop echt vanuit mijn hart dat iedereen deze film een warm hart zal toedragen”, aldus Ranbir.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.