Bollywood film met Abhishek en Aishwarya binnenkort aangekondigd

Bollywood film met Abhishek en Aishwarya binnenkort aangekondigdAl geruime tijd doet het gerucht de ronde dat het echtpaar Abhishek Bachchan en vrouw Aishwarya Rai Bachchan snel samen op het grote scherm te zien zullen zijn. Het lijkt erop dat we binnenkort een officiële aankondiging van het project kunnen verwachten.

Volgens de laatste geruchten gaat het om een productie van Shaailesh R Singh. Hij vertelde recent dat de vertraging van de film te wijten was aan Aishwarya. “Aishwarya Rai Bachchan is een van de meest professionele actrices in deze branche. Ik kijk er naar uit om samen met haar te werken”.

Hij vervolgt zijn verhaal. “Binnenkort volgt een officiële aankondiging. Mijn hele team en ik kijken er naar uit om met Aishwarya en Abhishek samen te werken.”

1 REACTIE

  1. 2 acteurs die weer samen gaan acteren in de hoop opnieuw populair te worden. Abhishek is nog nooit populair geweest en moet het hebben van de bekendheid van zijn vader. Aishwarya Rai is gedwongen getrouwd met Abhishek, puur omdat zijn vader Amitabh Bachan is en haar familie haar per se met iemand wilde laten trouwen die rijk en veel faam heeft. Een getrouwde vrouw die gewoon met andere mannen loopt te zoenen op het witte doek. Zelfrespect is heel erg ver te zoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.