Vervolg op Bollywood film Badlapur in de maak?

0

Al geruime tijd wordt gemeld dat er een vervolg komt op de succesvolle Bollywood film Badlapur. Nu komt het nieuws dat dit vervolg er ook echt gaat komen.

“Regisseur Sriram Raghavan heeft de producent twee scripts aangeboden. Het eerste script is een avonturenthriller en het andere een wraakdrama. Deze laatste valt in hetzelfde genre als Badlapur en de producent wil deze dan ook pitchen als Badlapur 2. Maar laat het wel duidelijk zijn dat dit geen vervolg is op het eerste verhaal. Dit is een compleet nieuw verhaal, maar wel in dezelfde trant”, aldus een productiemedewerker.

In Badlapur werd de hoofdrol vertolkt door Bollywood acteur Varun Dhawan. Hij werd geprezen voor de manier waarop hij deze rol neerzette. Of hij ook de hoofdrol in dit tweede deel zal spelen is nog onduidelijk. “Sriram geeft er de voorkeur aan om pas te beginnen met de casting nadat het script is goedgekeurd. Maar uiteraard zijn de makers op zoek naar succesvolle acteurs. Het is nog te vroeg om te zeggen wie de makers in gedachten hebben en of Varun daar ook tussen zit.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here