Armaan Malik aangekomen in Amsterdam

3

Armaan Malik aangekomen in Amsterdam

Armaan Malik stond vanmorgen precies bij zijn initialen ‘AM’ van het I Amsterdam bord te Schiphol. De Indiase zanger is vandaag aangekomen voor zijn concert op zaterdag 10 Februari 2018, in Silverdome te Zoetermeer. Armaan is de jongste en de meest veelbelovende zanger van India en zal samen met de tweelingzussen Sukriti and Prakriti Kakar uit Mumbai met hun volledige band een spectaculaire show weggeven.

Malik is winnaar van diverse prestigieuze pijzen, waaronder Filmfare, GiMA en Dadasaheb Phalke Award. Hij heeft meer dan 20 superhits op zijn naam staan. ‘Main hoon hero tera’, ‘Bol do na zara’, ‘Main rahoom ya na rahoon’, ‘Pyaar manga hai’ zijn enkele van ze. Armaan Malik is de zoon van de zanger en music director Daboo Malik, broer van de music director Armaal Malik. Zijn voornaamste droom is om een wereldster te worden.

Het wordt een show met veel afwisseling van hartverwarmende ballads en aanstekelijke uptempo Bollywood songs, zegt organisator Royaldutch Promotions B.V.

3 REACTIES

 1. Waarom denkt iedere zanger uit India dat ze zo geweldig zijn? ( behalve de echte zangers dan )
  20 nummers? Ja dus…..
  Hoeveel had Rafi/kishore/Mukesh en al die oudere veeeeeeeeeeeel betere zangers.
  Met je stoere klote bril op ben je echt niks hoor.
  Nummers van de oudere generatie zangers zijn onsterfelijk,van hem binnen een een jaar “vergeten”
  Generatie van tegenwoordig vinden alles mooi,gelukkig valt daar over te twisten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here