Bollywood draait op succes van een acteur

Bollywood acteur Saif Ali Khan was de afgelopen jaren te zien in een aantal zeer interessante films. De 47-jarige zegt dat het belangrijk is voor een acteur om de visie van de filmmaker te begrijpen. Maar het succes van een acteur is waar Bollywood op draait.

“Bollywood draait op het succes van een acteur. Ik heb lang niet behoort tot het rijtje van acteurs die gegarandeerd staan voor succes. Op dit moment ben ik succesvol te noemen in die zin dat mensen op mij rekenen wanneer het gaat om een goede performance. Ik ben iemand die de grenzen opzoekt en zichzelf gedraagt. Dat is ook belangrijk.”

Voor Saif is een kaskraker belangrijk, maar ook zonder dat grote succes is hij zeer tevreden over zijn carriere. “Groot succes is waar iedereen naar streeft, maar ook zonder dat succes is het voor mij een geweldige en boeiende periode. Ik werk met diverse regisseurs die allen hun eigen manier van werken hebben en binnen een ander genre vallen. Ik werk ook hard aan mezelf om mezelf te verbeteren. En dat is voor mij de juiste instelling.”

De volgende film van Saif Ali Khan is getiteld Kaalakaandi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.