Bollywood actrice Priyanka Chopra wil trouwen

Bollywood actrice Priyanka Chopra is een internationaal icoon. Echter, wanneer het gaat om haar privé-leven is er vrij weinig over bekend.

Toen recent bij een evenement werd gevraagd naar de huwelijksplannen van deze Desi Girl, antwoordde ze dat ze nog steeds geen geschikte kandidaat heeft gevonden. Haar moeder is van mening dat ze een man moet hebben die haar en haar werk waardeert. En die is ze nog niet tegengekomen.

Priyanka voegde toe dat ze absoluut wilt trouwen en een cricket-team van kinderen wilt hebben, maar daarvoor heeft ze een goede man nodig. En de zoektocht is niet zo makkelijk als het lijkt. “Een huwelijk staat zeker in mijn planning, maar het gebeurt wanneer de tijd rijp is.”

1 REACTIE

  1. Het is wil, niet wilt.
    Het ww ”willen” kent bij de derde persoonsvorm een uizondering.
    Kijk dat aub zelf even na.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.