Bollywood acteur Sidharth Malhotra niet bewust van eigen kunnen

0

Bollywood acteur Sidharth Malhotra maakt al vijf jaar deel uit van de filmindustrie. Zijn filmkeuzes zijn zeer interessant te noemen, maar de 32-jarige acteur weet nog steeds niet wat zijn sterke punten zijn als acteur.

“Ik heb vanaf het begin van mijn carrière geprobeerd om variatie in te brengen. Mijn eerste drie films waren van verschillende genres. Mijn eerste film was Student of the Year en je eerste film kies je natuurlijk niet zelf uit. Daarna deed ik de komedie Hasee Toh Phasee en daarna volgde Ek Villian. Door Ek Villian kreeg ik hoop en vertrouwen op elk genre uit te proberen, want je weet niet wat werkt bij het publiek en of ze je zullen accepteren of niet. ”

“Maar ik weet eigenlijk nog niet wat ik kan. Ik wilde na Ek Villian meer intense rollen doen, maar alle films waren eigenlijk gewoon een poging om nieuwe dingen te proberen. Ik ben geen getrainde acteur.”

Sidharth geeft aan dat hij graag de hoofdrol zou willen spelen in een Horror-film. “Wij maken geen goede horror-films. En goede psychologische thrillers. In Hollywood is er echt een enorm grote markt voor. In Bollywood verwerken de meeste filmmakers veel erotiek in horrorfilms. Dat vind ik niet goed. Indien iemand met een goed en interessant script komt, zou ik dat zeker willen doen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.