Bollywood actrice Rani Mukherjee zegt debat nepotisme is ongegrond

Bollywood actrice Rani Mukerji wordt nog steeds gezien als een van de beste actrices in de filmindustrie. Hoewel ze familie is van actrices Tanuja en Kajol zegt Rani dat het niet betekent dat je ook iets zal bereiken. Zij is van mening dat het debat nepotisme ongegrond is.

“Ik zou niet willen stellen dat ik het makkelijk heb gehad. In de filmindustrie bereik je je status vanwege je talent en hoe hard je bereid bent om ervoor te werken. We werken in allerlei omstandigheden en maken lange dagen. Dan is het wachten of het publiek je accepteert of niet. Je mag misschien dan de broer, zus of dochter zijn van een populaire acteur of regisseur, maar nog steeds afgewezen worden door het publiek”, aldus Rani.

“Toen ik begon was mijn vader geen succesvolle producent of regisseur. Het debat rondom nepotisme is ongegrond. Er zijn genoeg mensen die geen achtergrond hebben in film en toch een grote ster zijn geworden in Bollywood”, voegt ze toe.

Rani is binnenkort te zien in de Bollywood film Hichki. De film staat gepland voor een release op 23 februari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.