Weigert Bollywood acteur Shahid Kapoor te werken met Katrina Kaif?

De Bollywood film Batti Gul Meter Chalu is nog niet eens aangekondigd, maar het haalt al wel het nieuws. Volgens de laatste berichten wil de regisseur Bollywood actrice Katrina Kaif voor de vrouwelijke hoofdrol, maar Shahid Kapoor zou niet met haar willen werken. Zowel Shahid als de regisseur, Shree Narayan Singh, ontkennen echter alle geruchten.

Shahid reageerde op het gerucht via zijn Twitter-pagina en zei dat dit “ongelooflijke onzin” was. Ook de regisseur ontkent het gerucht in een interview.

“Dit is absoluut niet waar. Ik begrijp niet eens waar dit vandaan komt. Waarom zou Shahid ongelukkig zijn met mijn keuze?”

“Ten eerste houdt Shahid zich niet bezig met de casting en ten tweede hebben wij nog geen beslissing genomen over wie wij gaan benaderen voor de vrouwelijke hoofdrol. Of het Katrina wordt of iemand anders, de beslissing ligt bij mij. Shahid heeft helemaal geen bedenkingen bij mijn keuze. Het is beter om niet te speculeren over deze zaken,” aldus Shree Narayan Singh.

Shahid is binnenkort te zien in de Bollywood film Padmavati, als deze film nog mag worden uitgebracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.