Release Bollywood film Padmavati uitgesteld

Producent Viacom18 Motion Pictures heeft bevestigd dat het de release van de Bollywood film Padmavati vrijwillig uitstelt.

In een verklaring van Viacom18 Motion Pictures zegt de productiegigant dat er binnenkort een nieuwe releasedatum voor het epische drama van Sanjay Leela Bhansali wordt aangekondigd.

De volledige verklaring luidde: “De studio heeft vrijwillig de releasedatum van Padmavati uitgesteld. Samen met Sanjay Leela Bhansali, een van de meest begaafde filmmakers van zijn generatie, heeft Viacom18 Motion Pictures een prachtig cinematografisch meesterwerk gecreëerd getiteld Padmavati dat Rajput-moed, waardigheid en traditie in zijn glorie laat zien. De film is een prachtig, visueel spektakel van een verhaal dat elke Indiër met trots zal vullen en de drijfveer van ons land over de hele wereld zal laten zien.”

“Wij zijn een verantwoordelijk, gezagsgetrouw bedrijf en hebben het hoogste respect en respect voor de wet van het land en al onze instellingen en wettelijke organen, waaronder de Centrale Raad voor Filmcertificering. We zijn vastbesloten om de vastgestelde procedure en conventies te blijven volgen. We hebben er vertrouwen in dat we binnenkort de vereiste klaringen zullen krijgen om de film uit te brengen.”

“We zullen te zijner tijd de herziene releasedatum van de film bekendmaken. We staan ??voor onze toewijding om vertederende verhalen te vertellen die resoneren met ons publiek over de hele wereld, zoals we in het verleden hebben gedaan met onze andere projecten zoals Toilet: Ek Prem Katha, Queen, Bhaag Milkha Bhaag en nog veel meer.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.