Sridevi in Bollywood film Dhadak?

Nu de eerste poster van de Bollywood film Dhadak, het grote debuut van starkids Jhanvi Kapoor en Ishaan Khattar, eindelijk is verschenen volgt er meer nieuws. Naar verluidt zal Bollywood actrice Sridevi een kleine rol spelen in het debuut van haar dochter.

“De rol van de moeder van het meisje is een kleine rol, maar zeer krachtig en belangrijk. De vrouw moet er waardig uitzien, de kracht hebben om voor haar dochter te kiezen en in opstand te komen tegen haar man, die er fel op tegen is dat zijn dochter verliefd raakt op een jongen uit een lagere sociaaleconomische klasse. Sridevi past perfect in deze rol en zal een nieuwe dimensie toevoegen aan het plot”, aldus een productiemedewerker.

Dhadak is een Hindi-remake van de film Sairat. De film staat gepland voor een release op op 6 juli 2018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.