Eerste trailer Bollywood film Tiger Zinda Hai

De trailer van de langverwachte Salman Khan film Tiger Zinda Hai heeft het internet veroverd. “De tijd is aangebroken. Deze tijger is klaar om te brullen!” In vier uur tijd werd de trailer ruim 1,2 miljoen keer bekeken.

De Bollywood film brengt ons opnieuw naar de wereld van Tiger en Zoya. En ditmaal staat hen een moeilijke taak te wachten. Ze moeten 25 Indiase verpleegsters redden die in Irak door een terroristische organisatie zijn ontvoerd.

Tiger Zinda Hai is een gefictionaliseerde hervertelling van een real-life incident.
De Bollywood film is geregisseerd door Ali Abbar Zafar en draait vanaf 22 december in de bioscoop.

Bekijk de trailer!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.