Bollywood acteur Shahid Kapoor blij met gearrangeerd huwelijk

In een recent interview spreekt Bollywood acteur Shahid Kapoor over zijn gearrangeerde huwelijk met Mira Rajput.

Shahid heeft zich altijd positief geuit over zijn huwelijk met Mira, maar het idee van een gearrangeerd huwelijk is nog helemaal zo gek nog niet. “Ik heb veel relaties gehad en alles heeft zo zijn voor-en nadelen. Maar ik heb het gevoel dat deze setup in sommige opzichten gewoon beter is. Nu zullen er mensen zijn die niet geloven wat ik nu zeg, maar een gearrangeerd huwelijk is echt geweldig”, zegt Shahid.

“Mira is het eerste meisje dat ik ontmoette, specifiek voor huwelijksdoeleinden. Ik heb veel meisjes ontmoet. Ik woonde sinds mijn 23e alleen in Mumbai. Ik was 34 toen ik Mira ontmoette en dat was het moment dat ik er klaar voor was om volwassen te worden.”

Ook zijn vrouw Mira kwam aan het woord in dit interview. “In feite ben ik het publiek in deze relatie en hij de ster. Maar ik heb het geluk dat hij zeer open is. Ik geniet van de momenten dat we samen zijn en over alles kunnen praten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.