Bollywood acteur Sidharth Malhotra weigert films met Jacqueline Fernandez

Bollywood acteur Sidharth Malhotra en Jacqueline Fernandez hebben het publiek niet naar de bioscopen kunnen lokken met hun film A Gentleman, maar de chemie tussen de twee acteurs is Bollywood filmmakers niet ontgaan. Het duo krijgt enorm veel films samen aangeboden, maar Sidharth heeft alles tot nu toe geweigerd. De reden? Deze combinatie zou zijn carrière niet helpen.

“Sidharth en Jacqueline zagen er goed uit in A Gentleman. Daarom willen filmmakers het duo graag samen tekenen. Waar Jacqueline geen problemen heeft met de rollen en Sidharth heeft Sidharth de films direct geweigerd onder het mom dat de scripts niet goed genoeg waren. De film en de cast zou zijn carrière schaden”, aldus een productiemedewerker.

Sidharth Malhotra is aanstaande vrijdag te zien in de Bollywood film Ittefaq met Sonakshi Sinha en Akshaye Khanna.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.