Bollywood actrice Hema Malini in vervolg Seeta aur Geeta?

De geliefde familie entertainer Seeta Aur Geeta krijgt mogelijk een vervolg. Filmmaker Ramesh Sippy en Bollywood actrice Hema Malini hebben er recent over gesproken en kijken serieus naar de opties.

“Er is al meer dan 45 jaar verstreken sinds het origineel verscheen. Ik heb vier films gemaakt met Hema en in al die jaren is er tussen ons niets veranderd. Een vervolg is geen slecht idee en zij hoort er ook bij. Ze is nog steeds een van de meest geliefde actrices in Bollywood”, aldus Ramesh Sippy.

Hema kwam op het idee voor een vervolg toen ze in Rusland haar fans ontmoette. “Ik wist dat Seeta Aur Geeta een van mijn meest geliefde films is, maar ik wist niet dat mijn fans in Rusland daar ook zo over dachten. Zij wilden een vervolg. En ik heb het ze eigenlijk een beetje beloofd”, lacht de actrice.

De Bollywood film uit 1972 was een megahit. Tot op de dag van vandaag herinneren mensen zich de scene waar Hema Malini op een plafondventilator zit. Die gekheid hopen Ramesh Sippy en Hema Malini opnieuw in het vervolg te kunnen verwerken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.