Bollywood film Bhai krijgt een vervolg

Remakes en vervolgfilms zijn een trend in Bollywood. Na Judwaa 2 is nu ook een vervolg aangekondigd op de Bollywood film Bhai uit 1990. Regisseur Deepak Shivdasani is druk bezig met het schrijven van het script.

Bhai, met in de hoofdrollen Suniel Shetty, Pooja Batra, Sonali Bendre en Ashish Vidyarthi, was een grote hit. Een vervolg speelde altijd wel in zijn achterhoofd, maar nu krijgt het idee ook de juiste vorm. “Ik ben heel druk bezig met het script. Het wordt een totaal andere film dan Bhai. Het onderwerp spreekt mij aan en er is genoeg potentie om het verder te ontwikkelen. Ik ben erg enthousiast”, aldus Deepak.

Hij voegt toe dat het script niet verder gaat waar Bhai is geëindigd. “Het is een nieuw verhaal. Het concept gaat over twee vrienden en de film brengt de ware essentie van vriendschap naar voren. Het is een concept dat heel lang niet is vertoond.”

Deepak zegt tevens dat hij Suniel Shetty graag terug zou willen zien in de film. “Ik heb iets voor hem in gedachten, maar ik moet het eerst nog met hem bespreken. Ik werk nog steeds aan het script. Het is belangrijk dat ik dat eerst afrond. Voor de hoofdrollen heb ik ook al twee jonge acteurs in gedachten, maar het is niet altijd makkelijk om twee jonge acteurs samen in een film te krijgen. We gaan het zien.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.