Bollywood producent Karan Johar over het vaderschap

Bollywood producent en regisseur Karan Johar werd eerder dit jaar vader van een tweeling. In een recent interview spreekt hij over het vaderschap en zijn angsten voor het ouderschap.

De populaire filmmaker hoopt dat hij net zo een goede vader kan zijn als zijn eigen vader. “De beste vader is een grootvader. Mijn vader was al een stuk ouder toen hij vader werd. Hij was mijn vader en grootvader. Er was een volwassenheid verbonden aan zijn manier van opvoeden. Ik hoop dat ik dat ook kan overbrengen.”

Karan wilde altijd al kinderen, maar twijfelde aan zichzelf. “Ik heb lang geaarzeld. Niet over het feit of ik een draagmoeder wilde, maar over mezelf als ouder. Ik wist niet of ik er emotioneel gezien klaar voor was. Toen ik 40 werd voelde ik het pas echt hoe graag ik het wilde. Toch was ik er nog niet helemaal van overtuigd, maar toen ik 42 werd voelde ik dat ik er klaar voor was. Ik wist dat ik het vermogen had om levens te koesteren. En dat was het moment dat ik alles in werking zette om deze droom te realiseren”, aldus Karan.

Zijn kinderen Yash en Roohi werden geboren op 5 maart 2017.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.