Zusje Bollywood actrice Kriti Sanon klaar voor debuut

0

Er is een lange lijst van nieuwkomers die onlangs zijn aangesloten bij de Bollywood-brigade, zoals Sara Ali Khan, Banita Sandhu en Ishaan Khattar. Nu staat er nog een bekende naam klaar voor haar grote debuut.

Volgens de laatste geruchten volgt het jongere zusje van Bollywood actrice Kriti Sanon, Nupur Sanon, binnenkort in haar voetsporen. Het is echter nog niet bekend met welke film de jongedame haar debuut zal maken, maar ze werkt momenteel in de sportschool aan de voorbereidingen. Op dit moment staat Nupur ook bekend om haar zangtalenten. Op YouTube plaatst ze filmpjes en heeft ze al een groot aantal volgers.

We zijn zeer benieuwd of Nupur, net als haar zus, haar debuut zal maken met een film van producent Sajid Nadiadwala.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.