Bollywood acteur Varun Dhawan verliest film aan Sushant Singh Rajput

Het lijkt erop dat Bollywood acteur Varun Dhawan een groot project verliest aan Sushant Singh Rajput.

Producent Excel Entertainment bood de 30-jarige enige tijd geleden een zeer interessant project aan. Helaas is hij de komende maanden volledig volgeboekt. De zoektocht naar mogelijke oplossingen leidde tot een vertraging waar de makers niet heel erg blij mee waren. Zij besloten op zoek te gaan naar een andere acteur en belandde bij Sushant.

Dit is echter niet de eerste keer dat de makers Sushant benaderen. De eerste keer was hij volgeboekt. Hij had al belangstelling getoond in het script, maar was helaas niet beschikbaar in de periode die de makers voor ogen hadden. Dit is een veel voorkomend probleem vandaag de dag.

“Acteurs en de makers moeten allen beschikbaar zijn. De makers hebben een releasedatum voor ogen en opnamedata. De acteur, die zij graag in die rol zien, moet dan ook beschikbaar zijn. En het wordt een lastige situatie wanneer de acteur het een geweldig project vindt, deze niet wilt loslaten en hoopt dat er geen andere acteur is die de rol voor zijn neus wegkaapt. Ze vinden het moeilijk om een goed project te weigeren. Daarom krijgen makers vaak te maken met onnodige vertraging”, aldus een business analist.

Het wordt spannend voor Excel Entertainment, want Varun Dhawan mag dan niet beschikbaar zijn maar Sushant heeft ook nog genoeg op zijn bordje liggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.