Bollywood actrice Kareena Kapoor over balans tussen werk en privé

Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan keerde na de geboorte van haar eerste kind al vrij snel terug voor haar werk. Binnen een paar maanden begon ze met de zware voorbereidingen voor haar volgende film. In een recent interview spreekt ze over de balans tussen haar werk en privéleven.

“Wij zullen onze planning afronden voor Diwali. Dus daarna zal ik tijd doorbrengen met mijn familie. Werk is een prioriteit, maar familie is erg belangrijk voor mij”, aldus Kareena.

Ze geniet van haar tijd met man en kind en kijkt ernaar uit om de feestdagen met hen door te brengen. “De kleine zal zeker genieten van de familie. Hij krijgt dan niet alleen cadeautjes en snoepgoed, maar ik vind het ook leuk om hem in schattige traditionele outfits te zien. Hij is ook een fan van Indiase zoetigheden. Dus ik denk dat we verschillende lekkernijen gaan uitproberen met hem.”

Op dit moment werkt Kareena aan haar Bollywood film Veere Di Wedding.

2 REACTIES

  1. Ik zou jouw moeder wel eens willen zien na de geboorte van jou. Meeste vrouwen komen nou eenmaal aan na een bevalling. Ik vind het knap dat ze er aan werkt om weer kilo’s kwijt te raken voor haar volgende film.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.