Bollywood acteur Sunny Deol hecht geen waarde aan awards

4

Bollywood acteur Sunny Deol heeft in een recent interview kritiek geuit op de geloofwaardigheid van de uitreiking van Bollywood awardshows.

“Ik weet niet of het gaat om een uitreiking van awards of dat acteurs gewoon bij elkaar komen voor een avondje uit. Voor mij is het geen award-avond waar talent wordt erkend. Als het echt een awarduitreiking was dan ga je voor de uitreiking. En hoe worden in Bollywood awards uitgereikt? Ik weet dat mensen niet naar een uitreiking gaan tenzij ze een award krijgen of ze eisen een bedrag om aanwezig te zijn of zeggen gewoon dingen als: “Geef mij die award of ik kom niet”. Dat is wat er gebeurd.”

Sunny is nooit echt een fan geweest van de Bollywoodshows. “Ik ben erg verlegen en niet zo sociaal aangelegd. Dat is altijd al zo geweest. Ik ben nooit echt aanwezig geweest bij deze evenementen. Gelukkig begrijpen mensen dat ik mij niet comfortabel voel en dat ik niet iets doe wat ik niet leuk vind. Ik ga veel liever sporten, autorijden of muziek luisteren.”

4 REACTIES

  1. Sunny is een fantastische acteur met talent.
    Ik heb al zijn filmen gezien, Damini, Ghayal, Ghatak. Dat zijn beste filmen en als het wordt herhaald neem ik het op en kijk opnieuw.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.