Bollywood actrice Priyanka Chopra huurt ex-manager Salman Khan in

0

Bollywood actrice Priyanka Chopra heeft naar verluidt de ex-manager van Bollywood acteur Salman Khan ingehuurd.

Volgens de laatste geruchten heeft Priyanka getekend bij het bedrijf Matrix van Reshma Shetty. Het is de bedoeling dat Reshma alle zaken, betreffende de carrière van Priyanka, in Bollywood gaat regelen. Reshma is tevens verantwoordelijk voor de carrières van Akshay Kumar, Alia Bhatt, Varun Dhawan, Katrina Kaif en Kareena Kapoor Khan.

Eerder dit jaar beëindigde Salman zijn samenwerking met Reshma. De manager was een kei in het regelen van zijn zaken en zorgde ervoor dat zijn carrière weer opbloeide, maar ze nam haar baan iets te serieus toen ook de familie van Salman een afspraak moest maken om hem te ontmoeten. Dat werd hem teveel en het ontslag volgde al snel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.